Gå til hovedindhold

Valhallen

Valhallen ligger på Hedelunden 2 i Greve. Her kan du læse om hvad ValHallen kan bruges til.

Indhold

  Velkommen til ValHallen

  Greve Kommune har mange spændende og traditionelle idræts– og kulturforeninger, som gør et fantastisk job, til gavn for det kulturelle liv i byen. Med ValHallen, vil vi dog gerne nå den gruppe af borgere, der ikke fast bevæger sig i det etablerede forenings– og kulturliv. Forhåbentlig vil de rammer, der tilbydes her, kunne inspirere både borgere og foreninger til at se nye muligheder inden for idrættens og kulturens verden.

  ValHallens åbningstider

  Alle ugens 7 dage er der åben fra kl. 8.00-22.00.

  Dog kan der i ferieperioder og helligdage være ændret åbningstider eller særlige arrangementer, der gør at hallen er optaget eller lukket

  Faciliteter

  ValHallen er en multi idræts– og kulturarena, hvor der er skabt plads til et innovativt miljø, via den unikke måde, man har indrettet den indvendige arena på. De anvendte farver, former og rummets udformning, giver i sig selv lysten til være tilstede og nyde ValHallen.

  På mange måder er ValHallen ikke bygget efter traditionelle principper. Og netop i de rammer kan der opstå spændende bevægelser, begivenheder og oplevelser.

  Den indvendige del af ValHallen er domineret af 2 områder, der er bygget op i kasseformer. Det ene område kan bruges til div. kampsportsgrene i Dojoén. Oven på de ”kasser” kan man lave alt fra tag-fat-lege til musikalske oplevelser.

  I den anden ende af ValHallen ligger vores amfiscene. Dette område bruges oftest som tilskuerareal, til foredrag, parkour eller musik– og teateroptræden.

  Der kan, i begrænset omfang, udlånes sports rekvisitter

  I hele yderkredsen er der skabt mulighed for at skøjte og løbe på den afmærkede løbebane på i alt 154 m. Banen bevæger sin også på ValHallens udeareal. På gulvarealet er der, stillet bander op. Her er der mulighed for at spille håndbold, hockey, floorball, street-tennis eller fodbold. Banen måler 19,5x37,5 m. Banen kan, om nødvendigt, deles op i 2, ved hjælp af tværgående net. Uden for dette område er der mulighed for spille street-basket og bordtennis. ValHallens samlede gulvareal er på 1640m2.

  På udearealet er der mulighed for at afprøve sine balance evner på 4x10 m klatrevæg. Der er faldunderlag. Da ValHallen ikke er en traditionel idrætshal, men en ”uisoleret hal”, må det forventes, at de skiftende årstider kan påvirke temperaturen og underlaget i hallen.

  Sidst opdateret: 15. august 2023